Størstedelen af mennesker har forbindelse til nettet derhjemme. Vi benytter billigt internet til at komme på nettet, læse nyheder, se reality-tv og alt muligt andet.

Bredbåndsforbindelse er faktisk ikke til at leve uden nu om dage.

Det væsentligste ved en internetforbindelse er, at det er stabil. Den skal til at stole på, så du ikke skal være foruden noget, fordi tilgangen til internettet ikke fungerer. Det er desuden af stor betydning, at forbindelsen går hurtigt. Det er meget varierende hvilken hastighed, man har behov for. Det er forskelligt, hvad man anvender sit internet til. Er det fx mest af alt tjekke facebook, har du ikke brug for lige så effektiv forbindelse, som hvis du spiller nogle store spil online.

Der er rigtig mange firmaer der udbyder bredbånd blandt andet Fullrate bredbånd. Hos nogle har du også lejlighed til at have dit internet, fjernsyn og mobiltelefoni samme sted. At have det hele samlet et sted kan tit være økonomisk fordelagtigt.

Har du haft samme bredsbåndudbyder og haft samme hastighed i mange år, kan det være fordelagtigt at tjekke op på prisen, du betaler for dit bredbånd. Hastigheden øges hele tiden, og prisen falder over tid. Af den årsag er der en god mulighed for, at du kan indgå en bedre abonnement nu.

Dysten mellem bredbåndsfirmaerne er hård, så mon ikke nu nuværende udbyder er villig til at matche en billigere pris, hvis du gør dem opmærksom på det.

Der er forskel på fiberbredbånd, kabelinternet og mobilt bredbånd.

Fiberinternet er det seneste når det kommer til bredbånd. Med fiberbredbånd ved du med sikkerhed, at din hastighed på internet hele tiden er uden udsving. Fibernet kan nogle gange være dyrere end de andre bredbåndsinternetforbindelser, men det kan godt betale sig at gennemsøge markedet for det.

Kabelbredbånd er bredbånd via dit antennestik. Med kabelinternet kan du både få TV og internet. Ulempen ved kabelbredbånd er, at det kan blive langsommere under stor belastning, hvis flere personer bruger det på samme tid.

Mobilbredbånd. Mobilt internet er internetforbindelse, du kan have med dig hvor end du er. Mobilbredbånd fungerer over mobil netværket. Du skal kun have et simkort og en mobiltelefon, ipad eller computer, og så kan du surfe hvor end du er. Det er altså utrolig fleksibelt, men også lidt mere utilregneligt.

Mange vælger at have enten kabelbredbånd eller fibernet derhjemme, og så tager de deres mobilbredbånd med på farten. Mobilbredbånd er tit limiteret til et max antal GB internet, og af den årsag er det ikke det mest oplagte, når der skal streames film eller serier på internettet.

Til gengæld er mobil bredbånd virkelig nemt at tage med på farten, og man skal bruge GPS eller tjekke FB osv. som dagen går.