Lån penge med NUPP kviklån

NUPP er en dansk låneformidler, der hører til på Teglholmen i København. Her har man mulighed for at låne helt op til 6.000 kr., og det er derfor blandt andet fordelagtigt at låne penge her til mindre anskaffelser eller uforudsete udgifter. Hvis man har spørgsmål til alt omkring det at låne penge, til hjemmeside eller til ansøgningsprocessen kan man både i hverdagene og i weekenderne tage kontakt pr. telefon. Åbningstiden er alle hverdage mellem 8 og 21, mens åbningstiden i weekenderne er mellem 10 og 17. Man kan også vælge at sende en mail med de spørgsmål, man måtte have, og også her kan man forvente et hurtigt svar, så længe at mailen sendes inden for åbningstiden. Under alle omstædigheder kan man senest forvente at få et svar senest dagen efter. Man kan desuden finde svar på de mest gængse spørgsmål på hjemmesiden. NUPP er låneformidler for Basisbank, der i sin tid blev etableret som Danmarks første internetbank, og som også har hovedsæde i København. Basisbank er den dag i dag en både velkendt og anerkendt bank.

nupp

Hvorfor skal man vælge at låne penge her?

En af grundene til at vælge at låne penge hos NUPP er, at det er både hurtigt, nemt og sikkert at ansøge om et lån. En anden god grund er, at man meget hurtigt får svar på sin ansøgning. Man er desuden garanteret en både hurtig og fortrolig behandling af sin ansøgning, og at der ingen nærgående spørgsmål bliver stillet. En anden klar og sikker fordel ved denne låneformidler er, at hvis man bliver tilbudt et lån, vil de første 60 dage være rentefri. Der er ikke mange andre låneformidlere, der tilbyder dette, og det er derfor også en af fordelene ved at ansøge om et lån hos netop denne låneformidler.

Hvem kan låne penge?

For at kunne låne penge gennem NUPP, er der en række betingelser, der skal være opfyldt. Disse betingelser er dog ikke en garanti for, at man bliver tilbudt et lån, men de er en forudsætning for overhovedet at kunne ansøge. Minimumsbetingelserne er som følger:

  • Man skal på ansøgningstidspunktet være fyldt minimum 19 år.
  • Man skal have en fast bopæl i Danmark, hvor man skal have folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret.
  • Man skal have en fast indtægt.

 

Hvor stor en indtægt, man skal have, for at ansøge om et lån, er en individuel sag, og enhver ansøgning om lån vil desuden gennemgå en individuel kreditvurdering. Når man ansøger om et lån, er der derfor ingen garanti for, at man bliver tilbudt et lån. Man må derfor forvente, at der kan være mulighed for et afslag.

Hvem låner man pengene hos?

Når man ansøger om et lån, og bliver godkendt til lånet, er det Basisbank, som man låner pengene hos. Netop derfor er det også de erfarne medarbejdere fra Basisbank, der behandler hver enkelt ansøgning om lån. Det er uforpligtende at ansøge om et lån gennem NUPP, og hvis man bliver godkendt til et lån og samtidig vælger at underskrive en eventuel låneaftale, vil man være underlagt reglerne om 14 dages fortrydelsesret. Det er derfor 100 % risikofrit og samtidig meget sikkert at ansøge om et lån.

Hvor meget koster det at låne penge?

Renten på et lån er individuelt fastsat, og den afhænger blandt andet af både lånets størrelse og løbetid. Man kan på hjemmesiden finde både betalingstabeller og rente- og prisoversigt. Det betyder, at man kan få en god fornemmelse af, hvad det vil koste at låne penge, inden man vælger at ansøge om et lån.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos NUPP kan man låne op til 6.000 kr. Det betyder, at lånet er ideelt at ansøge om, når man blot har brug for en mindre sum penge. Det kan være, man går og drømmer om en ny computer eller en ny cykel, men det kan også blot være, at man gerne vil have penge nok til den næste rejse. Det kan også være, at det er noget helt andet, man har brug for penge til. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge de penge til, som man vælger at låne, og de kan også bruges til uforudsete udgifter, eller hvis man drømmer om at holde en stor fest. Man vælger selv, hvor stort et beløb, man ansøger om at låne, og det mindste beløb, man kan ansøge om at låne, er 1.000 kr.

Skal man oplyse om, hvad man vil bruge pengene til?

Man skal ikke fortælle, hvad det er, man ønsker at bruge pengene til, og det sikrer stor frihed for den, der vælger at ansøge om et lån. Der er nemlig ikke nogen, der blander sig i, hvad pengene skal bruges til, og på denne måde kan man holde sit privatliv for sig selv.

Over hvor lang tid skal man betale lånet tilbage?

Når man ansøger om et lån hos NUPP, skal man angive, hvor lang tid man ønsker at betale lånet tilbage over. Det betyder, at man selv har frihed til at vælge, hvor lang tid lånet skal tilbagebetales over. Det betyder også, at man i denne forbindelse skal være realistisk, da man skal være i stand til at kunne betale beløbet tilbage. Derfor anbefales det, at man vælger at tænke sig godt om, inden man bestemmer sig for, hvor lang en løbetid der er den optimale for det lån, man ønsker at optage. Man kan vælge at betale lånet tilbage i løbet af 12, 24 og 36 måneder, og det er derfor en rigtig god tidshorisont, når der er tale om små beløb, der skal lånes.